yemeğe dair herşey... pratik tarifler... menüler... sofra düzeni...

annemden, dergilerden, netten derlediğim tarif defterim... acısıyla tatlısıyla, en mühimi ağzımızın tadıyla nice lezzetli sofralara... aslında tüm yemekler, göz kararı bir tutam sevgi kıvamında... afiyet olsun...

12 Ekim 2012 Cuma

Kızartılmış Hellim

Kizartilmi_hellm
Malzemeler:
  • 1 kalıp Hellim peyniri
  • 1 çorba kaşığı tereyağ
  • 1 adet dilimlenmiş bayat ekmek

Yapılışı:
  1. Ekmek dilimleri üzerine tereyağ incecik sürülür.
  2. Dilimlenmiş veya rendelenmiş hellim peyniri ekmeğin üstüne yayılır.
  3. Ekmekler fırın tepsisine dizilir.
  4. Isıtılmış fırında üzerleri kızarana dek tutulur.

http://yemekgunlugum.blogs.com/yemek_gunlugum/kahvaltilik/
Gönderen ... zaman: 11:12
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Blog Arşivi

  • ▼  2012 (36)
    • ▼  Ekim (36)
      • Doğrama Şekilleri
      • Çiğ Börek
      • Kızartılmış Hellim
      • Kavurma
      • Klasik Krep Hamuru
      • FIRINDA OMLETLİ EKMEK
      • Kıymalı Kömbe
      • Dereotlu Peynirli Poğaça
      • Sodalı Börek
      • Mayalı Poğaça
      • Çabuk Poğaça
      • Kısır
      • Sütlaç
      • Sosyete Mantısı
      • Kolay Tiramisu
      • Mor Lahana Salatası
      • Evde Pizza
      • Mercimek Çorbası
      • Mücver
      • Patates Salatası
      • Kuru Köfte
      • Pratik Yemek Masası Şablonu
      • Sofra Düzeni
      • Susamlı Poğaça
      • Acıka
      • Domates Graten
      • Koko Star Kurabiye
      • Zeytinli Rulo Çörek
      • Fındık Rüyası
      • Mısır Gevrekli Kurabiye
      • Yoğurtlu Biber Salatası
      • Cevizli Kayısılı Kurabiye
      • Kar Topu
      • Sade Kek
      • Saçaklı Poğaça
      • Zeytinli Ekmek

Hakkımda

Fotoğrafım
...
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Tema resimleri Nikada tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.